DIY- Fin förvaring

Före
 
Efter
 
Detta är ett superbra och snabbt tips om du behöver förvaring som är fin nog att stå framme. Kanske över garderoben eller liknande.
Det enda du behöver är en skokartong, inslagningspapper (detta är från Lagerhaus) och lite lim. Sedan är det bara att slå in den. Superenkelt. Det bästa är att du själv kan välja papper och om du tröttnar på mönster/färgen är det bara att slå in dem på nytt!
 
Här kommer lite inspiration hur jag använder dem.
 
Vem säger att locket måste vara på. Denna låda står i en annan låda under min säng och passar perfekt till att spearera mina produkter jag inte använder just nu från allt annat jag har i lådan.
 
Eller så kan du lägga kläder du inte använder i, eller varför inte använda lådorna i garderoben för att separera till exempel underkläderna från varandra eller lägga acessoarer i.
 
Hoppas att ni blev inspirerade! ♥
 
 
Just nu är jag på landet och det finns varken tid eller material för att skriva bra inlägg. Detta är det sista (av två :P) förinställda inlägg som jag har gjort. Jag ska försöka att skrapa ihop lite material och använda redan tagna bilder.
När jag kommer hem tänkte jag fortsätta med lite inredning eftersom jag just håller på och inreder mitt rum. Ni ska bland annat få se min nya gardrob som jag älskar! Den är så fin och rymlig ;)
 
 
 

Sminkförvaring

wishesofarose Getting Glamified: How I Organized My Bathroom - Elle and Blair Google резултати слика за http://1.bp.blogspot.com/-YG4zY9tHRa8/TZJw8JV6QpI/AAAAAAAAAmM/3WCcNzyS9V4/s1600/DSC_1002.jpgPBteen | Classic Makeup Large Sectional | ThisNext Google резултати слика за http://www.shelterness.com/pictures/makeup-storage-in-special-furniture-3.jpg B U B B L E G A R M: Make Up Storage

Cover all mix

 
Cover all mix- en mycket omtalad produkt. Men vad gör den och är den verkligen så bra som alla säger?
 
Såhär beskriver Make Up Store produkten:
"Detta är en concealer med neutraliserande egenskaper vilket innebär att den dels döljer genom att täcker, men framför allt döljer genom de neutraliserande pigmenten.
 
Rött/orange neutraliserar blått
Jag använder denna till de mörka ringarna under ögonen men även för att täcka ytliga blodkärl.
 
Gult neutraliserar rött
Denna använder jag runt näsvingarna och även på näsan ifall jag känner att jag behöver det. Kan även användas på blemmor och röda prickar/finnar.
 
Beige
Använder jag som highlighter under ögonbrynen och jag använder den även under min mun där jag tenderar att vara lite mörk. Du kan även blanda ut de andra färgerna med denna.
 
Vad jag tycker
På något sätt tycker jag att Cover All Mix är en aning överhypad. Den kostar ungefär 265:- vilket jag tycker är ett lite väl saftigt pris för vad den gör för mig. Jag köpte den när Åhlens hade 30% på den och då blev den lite billigare.
Jag gillar den ändå men jag har inte riktigt någon bra vanlig concealer att jämföra med så jag vet inte riktigt vad jag förväntar mig för täcking. Men med min mineralfoundation från Isadora över tycker jag att den fungerar för mig.
Köpa igen? Nja, kanske. Vi får se när den dagen kommer men chansen är stor.
 
Jag har inte blivit sponsrad av att skriva detta inlägg och mina åsikter kommer alltid att vara mina
 

Min vardagssminkning

 
1. Cover all mix- Make Up Store
Mer information om vad jag tycker om det och vilka färger man ska använda vart kommer inom några dagar.
 
2. Mineral foundation powder- Isadora
Detta använder jag till att sätta concealern men även för att jämna ut min hudton. Täckningen är lätt till medel men det räcker gott och väl för mig tycker jag. Kabukiborsten är också från Isadora.
 
3.Blush "fresh"- Make Up Store
Ett semi-matt rouge som jag tycker jättemycket om. Dock har jag tappat förpackningen ett antal gånger så nu vill inte locket sitta fast. Jag applicerar detta med Convertible brush från Make Up Store
 
4. High tech lighter "Platinum"- Make Up Store
Detta är en kletig massa som har olika användingar. Jag använder det som highligter och som ögonskuggsprimer ibland. Jag applicerar det med en liten eyelinerpensel från L'Oreal, som följer med deras gelliner, sedan duttar jag ut produkten med finger. För att få detta att sitta sveper jag på lite av min mineralfoundation.
 
5. Microshadow "Powdery nut"- Make Up Store
Denna applicerar jag på hela ögonlocket med borsten från H&M. Blev först jättebesviken på färgen när jag provade den hemma med High Tech Lightern under eftersom den blev orange men det löste jag med att inte ha någonting under.
 
6. False Lash Telescopic- L'Oreal
Min favoritmascara! Detta är den första icke vattenfast-mascara som jag kan använda utan att den smular sig under ögonen.
 
7. Läppenna "Sandstorm"- Make Up Store
En nude penna som är krämig i konsistensen. Jag älskar färgen.
 
Vill ni ha recention på någon av produkterna får ni gärna säga till ♥
  

Tre tomma

Oliva by CCS eco hand cream.
Återfuktade mina händer bra under vintern/våren. Kommer att köpa igen.
 
Apoliva bodylotion "En dröm av gröna frukter och mynta"
En medelmåttig bodymotion med rinnig formula. Kommer inte att köpa igen men däremot kommer jag att köpa duschtvålen eftersom doften på denna serie är så underbar. Vill egentligen ha allt bara för att det luktar så gott!
 
ACO dagcreme för normal till blandhy, oparfymerad
En helt vanlig ansiktskräm som varken var bra eller dålig. Den luktade dock lite konstigt vilket gör att jag inte kommer att köpa den igen.

Dubbelt i shorts

 
För något vecka sedan var jag ute på shoppingtur och hade turen att hitta dessa godingar. Jag älskar de aprikosfärgade shortsen och de båda tröjorna. Svarta short är dessutom alltid bra att ha, lätta att matcha.
 
 
Vitt linne från Gina Tricot- 249:-
Vit tröja med trekvartsärm från JC- 199:- [på rea] 
Svarta shorts från Only [köpt på Vero Moda]- 160:-
Aprikosfärgade shorts från Salt- 399:- [?]